Bästa desserterna enligt Martina; # 4 Gino

Gino är enkelt och urgott. Recept på gino kan man hitta vart som helst, men självklart är inte vilket recept som helst det bästa. Det passar inte alltid med den frukt som rekomenderas, jag vågar sticka ut hakan och säga att tar ni de frukter som jag tycker passar så kommer ni bli nöjda och eventuella gäster förtjusta.

6 port.

Sätt ugnen på 200 -225*

Ta en vacker ugnsäker form och fyll till hälften med blandad frukt såsom

hallon (frysta går utmärkt)
päron - skalat
äpple (sparsamt)-skalat
persika
apelsin (sparsamt)
passionsfrukt

(undvik frukter som t.ex banan eller jordgubbar som inte gör sig så bra varma)

Finriv 200 gram vit choklad.
Lägg chokladen som ett täcke över frukten och gratinera i ugnen ca. 15 min, eller tills chokladen blivit lätt brun.

Ät tillsammans med en god vaniljglass. Fräscht och så gott!!! / Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0